Svátek má Soňa

14/7 °C

Katka Čepelíková a Vláďa Vlach

Katka Čepelíková a Vláďa Vlach

Právě hraje:
MICHAL CERMAN & JINDRA VOBOŘIL & IVAN DOLEŽÁLEK
MÁM NA TO

06:00 - 10:00

Živé vysílání

KONĚ NA COUNTRY RADIU

KONĚ NA COUNTRY RADIU

Milovníci koní by si rozhodně neměli nechat ujít jedinečnou příležitost nahlédnout do světa koňských plemen. Tradiční pořad věnovaný koním, vašim dotazům o koních a kam se můžete v nejbližší době za koňmi podívat.

Již je tomu skoro rok, kdy jsme zahájili vysílání pořadu „Koně na Country radiu". Pořad, který poskytuje zajímavé informace, jak z oblasti jednotlivých koňských plemen, tak ze života slavných koní či jejich neméně známých jezdců, si získal za tu dobu u našich posluchačů velkou oblibu a našel si svém pravidelné místo ve vysílání Country Radia.

Součástí pořadu jsou i odpovědi na dotazy našich posluchačů a informace o zajímavých akcích, výstavách či závodech, které se v tu dobu pořádají a kam je možné se za koňmi vydat.

Milovníci koní, a nejen oni, by si rozhodně neměli nechat ujít jedinečnou příležitost nahlédnout v pořadu do světa koní, možná někdy i v netradičním pojetí.

Každou středu od 18.30 hodin s reprízou každý pátek od 18.45 hodin vás pořadem Koně na Country Radiu provádí Bára Hejhalová a Milan Schmidt.

Své dotazy a náměty můžete našim moderátorům pořadu psát na: kone@countryradio.cz

Kontakt

COUNTRY RADIO, Vinohradská 3217/167, 100 00 Praha 10 - Strašnice
tel.: 210 323 333