Svátek má Valérie

9/1 °C

Miloš Keller

Miloš Keller

Právě hraje:
PETR REZEK
Ó, MÁMO

14:00 - 18:00

Živé vysílání

ZELENÁ PRO DŘEVOSTAVBY OVELOS

ZELENÁ PRO DŘEVOSTAVBY OVELOS

Pro realizování nových a moderních staveb s nízkoenergetickým aspektem jsou vyhledávány stále více přírodní a ekologicky šetrné materiály. Dodnes není lepší řešení, jak použít přírodní dřevo. Myslíme tím rostlé dřevo, bez jakýchkoli pojiv spojených s aldehydy a dalšími škodlivými látkami.

Všechny materiály vyráběné z dřevního odpadu, tzn. pilin, hoblin a štěpek mohou obsahovat díky pojivům různě škodlivé látky. I když tyto materiály splňují všechny normy určující limitní obsah těchto škodlivin, je vždy výhodnější užívat materiál zcela přírodní, který se těmto škodlivinám vyhýbá úplně a jejich obsah je v dotyčných stavebních materiálech absolutní nula. Toho docílíme pouze dřevním  materiálem rostlým tedy přírodním.

Vzhledem k množství společností na českém trhu věnujícím se výstavbou dřevostaveb, rozhodli jsme se vám představit jednu ze stálic na českém trhu. Jedná se o společnost s obchodním názvem OVELOS, která se věnuje návrhům a výstavbě kvalitním, moderním, ekologicky a energeticky šetrným domům za přijatelných cen prakticky pro každého. Dnes již naprosto obehrané heslo „Dům za cenu bytu" platí u realizace od této společnosti naprosto do důsledku. Cena za m2 je daná zastavěnou plochou a začíná již od 13.333,-Kč/m2.

Monopolní uplatnění užití unikátní patentované technologie na českém trhu zabezpečuje společnosti Ovelos obsazovat přední místa na českém trhu.

Podrobné informace o realizovaných domech společností Ovelos najdete na www.ovelos.com

Největšími výhodami výstavby společnosti Ovelos je její naprostá variabilita podřizující se zejména individuálním přáním zákazníků, tvaru a orientaci stavební parcely, reálná a přístupná cena díla, ekologická šetrnost a zejména energetická úspornost provozování domu.

Díky těmto všem aspektům se společnosti opět daří vrátit se významně na český trh a zahajovat spolupráci s dalšími subjekty ať už se jedná o oblast návrhů a architektonických řešení nebo o samotnou realizaci výstavby. Více se dočtete na výše zmíněných webových stránkách společnosti.

Myslete ekologicky a ekonomicky !

Ovelos, pozemní stavby a.s. staví patentovaným systémem složeným z dřevomodulů z čistého vyschlého dřeva. Dřevo je vystařené v optimálních klimatických podmínkách. Z hlediska energií jsou tyto rodinné domy velmi úsporné již ve standardním provedení je dosaženo nízkoenergetických parametrů. Po úpravách, jako jsou například zesílené izolace, vyšší nároky na okenní systémy, přidání rekuperační jednotky a podobně, je možné dosáhnout parametrů pasivních domů. Z toho však následně vyplývají další úspory spojené s využitím dřevostaveb po jejich dokončení a následným provozem.

Kontakt

COUNTRY RADIO, Vinohradská 3217/167, 100 00 Praha 10 - Strašnice
tel.: 210 323 333