Svátek má Josef

9/-1 °C

Katka Čepelíková a Vláďa Vlach

Katka Čepelíková a Vláďa Vlach

Právě hraje:
EPYDEMYE
MILÉ DĚTI

06:00 - 10:00

Živé vysílání

KARAVANA

KARAVANA

Hodinový pořad Denisy Markové a Jiřího Vondráčka. Nové i opomenuté písničky v širším spektru folk a country hudby. Každý druhý pátek v měsíci od 19.00-20.00hodin, repríza následující pondělí od půlnoci do 1.00 hod. Písničky z Karavany pak uslyšíte jako písničky týdne.

Na hudební scéně se objevují nové skupiny a  interpreti, kteří již vyprodají koncerty, jsou žádáni na festivalech, prodávají CD  a oslovují široké publikum na Youtube a sociálních sítích. Jejich tvorba oslovuje mladší příznivce kytarové muziky a jsou nikoli alternativou , ale nositeli nové hudební generace.

 

Ve společnosti ověřených a oblíbených písniček současných hvězd folk a country hudby, by se tedy měly objevovat novinky a zajímavé nahrávky, které si zaslouží pozornost.

Karavana je nesoutěžní observativní a vyhledávající volný prostor pro novou tvorbu, informace o kapelách, prostor pro návštěvy kapel, interpretů a autorů, kteří mohou nové písničky představit tak, aby získaly potřebnou podporu při jejich startu na oběžnou dráhu.

 

Zde si můžete poslechnout písničky i celý pořad „Karavana" a také získat bližší informace o tom, jak nominovat do Karavany nové nahrávky.

 

Všechny pořady Karavany i s písničkami najdete na

www.hrajucesky.cz nebo klik na  http://karavanacz.cz/hitparada-souteze/karavana

 

Kontakt

COUNTRY RADIO, Vinohradská 3217/167, 100 00 Praha 10 - Strašnice
tel.: 210 323 333